Een account aanmaken op onze website is alleen mogelijk tijdens het bestelproces. Heb je dus op één van de andere pagina's op onze website getracht een account aangemaakt en kom je niet verder? Dan kan dat dus kloppen.

Als je een account hebt aangemaakt tijdens het bestelproces (bijvoorbeeld bij een eerdere bestelling) en je hebt geen toegang meer, dan kun je via http://wooof.xyz/mijn-account/ op 'Wachtwoord vergeten?' klikken om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Let op: je hebt geen account nodig om een bestelling te kunnen plaatsen!